" Bıodiversity and Ecologıcal Balance " projesi

Okul öncesi öğretmeni Pınar Arslan Göz'ün yürüttüğü " Bıodiversity and Ecologıcal Balance " projesi öğrencilerle birlikte uygulanmaya başlandı . Projede Türkiye ile birlikte Romanya ve Hollanda'dan ortak üyelerle çalışmalar yürütülmektedir .  Projede öğrencilerimize çevre bilinci kazandırılması , nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvanları tanımak ve korumak için bilinçlendirme çalışmaları yapmak amaçlanmıştır.  Öğrencilerimiz teknoloji, internet ve web2.0 araçlarını kullanışlı ve güvenli bir şekilde kullanma becerisi kazanacaklardır. Doğayı ve tüm canlıları korumak için inisiyatif kullanan, sorumlu bireyler olarak olumlu davranışlar kazanırlar. Uluslararası işbirliğine dayalı çalışma becerileri kazanacaklardır. Kendilerini görsel, yazılı ve sözlü olarak ifade etme becerisi kazanacaklardır. Doğa ve çevre ile ilgili görsel, müzikli ve sanatsal etkinlikler yapacaktır.

20-03-2023